Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

dinsdag 21 mei 2013

A Girl Should be.....
Voor deze eenvoudige kaart heb ik eerst een achtergrond gemaakt dmv het geheel inkleuren met PP 430.8 Magenta Tint en dan de tekststempel van Stampers Anonymous met versamark af te drukken op een correspondentiekaart waar ik kleine stukjes gescheurde maskertape heb opgeplakt.En dan lichtjes kleuren met PP Ultramarine Blue Tint.
Dan ziet het er als volg uit. 

Dan de randen lichtjes bijkleuren met PP 430.5 Magenta. Geheel fixeren en goed laten drogen. Dan de swirl aanbrengen met Adirondack EggPlant en nog een laagje glimmermist Pearl aanbrengen.


Voor het kleine kaartje een Crafters Workshop Template gebruikt en deze op een kaartje gelegd en ingekleurd met PP 430.5 Magenta en in het midden wat lichter laten.


 Ook hier weer de swirl op gestempeld met Adirondack EggPlant. Het plaatje van Land of Nods opplakken. En de randjes sponzen met de Adirondack inkt.


Dit kleine prentje op de kaart positioneren en dan de tekst stempelen en uitsnijden op maat en de randjes sponzen met Archival Cobalt. Tekst opplakken op de kaart.Geheel matten op donkerblauwe cardstock.

7 opmerkingen:

Marianne zei

Prachtige kaart.
xxx Marianne

Boukje zei

Mooi gemaakt, leuk die tekst in de achtergrond!
Groetjes Boukje.

Gerrina zei

Fijne kleuren zo samen! Groetjes, Gerrina

janieworkum zei

Mooie kaart met een prachtige kleur tinten
groetjes Janie

Yvonne zei

Heel mooi!
groetjes Yvonne

jacqueline zei

wat een mooie prachtige kaart
liefs jacqueline
http://jacquelinekaartencreatie.blogspot.nl/

Willy de Bruijne zei

Prachtig gedaan Hella!