Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

woensdag 16 oktober 2013

Bellenblazen 1

Vandaag heb ik een een scenerykaart voor je met zelfgemaakt achtergrondpapier. En de volgende keer een kaart, waarbij dezelfde stempel gebruikt is als focus en uitgangspunt voor de hele kaart. Alleen de invulling is bij beiden helemaal anders...

Vandaag de eerste kaart met bloeiende heide:


Voor de scenery ben ik begonnen met het maken van een landschapje, zoals ik wel vaker doe.


Hiervoor heb ik deze keer 580.5 Turquoise, 560.3 Phthalo Blue shade, 100.5 Titanium white, 280.5 Orange, 680.3 Bright Yell Green shade, 340.5 Permanent Red en een heel klein beetje 780.3 Raw Umber gebruikt. Dit heb ik gefixeerd en laten drogen.


Na het drogen met Versafine zwart het meisje iets uit het midden gestempeld (Stampcamp) en het hekje en de struiken (Art Impressions) met Versafine Sepia.


Rond de struiken meer 780.3 Raw Umber en een beetje 680.3 Bright Yell. Green shade de grond wat gekleurd. En weer gefixeerd.


De struiken (Glitz) gestempeld met groene en bruine Memento en met een fijnschrijver de heide getekend.


Voor de mat een creme stuk papier gekleurd met 208.5 Orange en 100.5 Titanium White. Voor de achtergrond-kaart twee cirkelstempels (Inkadinkado) met Versamark op licht creme papier langs de randen gestempeld. Daar met 208.5 Orange en 580.5 Turquoise en 430.5 Magenta gekleurd en de rand van het papier ook met de Magenta gekleurd.
Beide stukken gefixeerd en na het drogen de kaart samengesteld.De volgende keer zie je van mij dezelfde stempel in een heel andere uitvoering. Tot dan!


Creatieve groetjes,
Gerrina

4 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

Wat prachtig Gerrina, super plaatje op een super achtergrond!!

Groetjes
Maria

Miranda zei

Een mooie en sfeervolle creatie Gerrina!Fijne dag, groetjes Miranda

annekescardart zei

Wat een mooie kaart. Leuk de ondergrond met de bellen en dan het tafereeltje er weer bovenop. Heel origineel. Groetjes Anneke.

Selma Teunissen zei

Leuk zeg! Word er helemaal vrolijk van!