Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

maandag 25 mei 2015

Er is niets dat voorgoed verdwijnt


Hallo creatieve bloggers,

Vandaag aan mij de beurt om jullie een kaartje te laten zien het is een kaartje geworden die we geen van alle graag maken.
Heb altijd moeite met deze kaartjes, jaren geleden waren de condoleance kaarten ook de enige kaarten die ik kocht voor alle andere gelegen heden kregen de mensen een zelf gemaakte kaart helemaal op hun persoonlijk gericht. Op een bepaald ogenblik kreeg ik toch vragen, deze personen hebben altijd mooie kaarten gehad en eigenlijk de laatste kaart was dan een gekochte.
Dit voelde bij mij toch een beetje als verwijd alsof de persoon nu niet mee belangrijk was, dit was natuurlijk niet het geval en heb er dan ook goed over nagedacht.

Tegenwoordig maak ik ze dan toch maar zelf, ze hebben hele mooie tekst stempels en dat in combinatie met een mooie tak of bloem.
Deze kaart is verder neutraal en somber maar heb ook kaarten gemaakt met rozen of zonnebloemen waar er dan 1 van is ingekleurd voor de overleden persoon net waar ze van hielden. 


Voor deze kaart heb ik een stempel van "Magenta" gebruikt en alleen met 013 Pearl medium - Black Fine bewerkt, nog wel wat donkere stickles aan gebracht en een tekst dan.

Ben toch benieuwd of jullie hier nou ook zoveel moeite mee hebben of dat het echt aan mij ligt. 

Geniet allemaal voluit van deze tweede Pinksterdag.2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

altijd moeilijk, maar zeker geapprecieerd door de familie, daar ben ik zeker van ! mooi
grtjs,martina
x

Lydia Boode zei

Het is een mooi kaartje geworden.
Hugs