Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

zondag 9 maart 2014

A misty morning ...Vandaag een kaartje in een paar van mijn favoriete panpastel kleuren, Turquoise, Brigth yellow green en Bright yellow green shade. De stempels die ik gebruikt heb zijn van Hero arts en Penny Black. Het vlinder- en bloemrandje is gemaakt met een die van Memory Box.

Voor deze kaart heb ik eerst aan de binnenkant een randje ter breedte van de vlinderrand opgezet met Bright yellow green en een beetje Turquoise. Dat heb ik gefixeerd en daarna heb ik ook de voorkant van de kaart met die kleuren gekleurd, met hier en daar wat Bright yellow green shade om wat meer diepte te krijgen. De bloemenstempel heb ik met Versamark inkt gestempeld en daarna gekleurd met Turquoise panpastel. Een laatste keer gefixeerd en toen de tekst erop gestempeld.

Veel plezier met je panpastels!
Nellie

5 opmerkingen:

Hella zei

Mooie kaart Nellie en lekkere frisse lentekleuren die prima bij het weer van vandaag passen:-)

Miranda zei

Inderdaad, lekker frisse kleuren!Echt lente....vandaag ook! groetjes Miranda

Gerrina zei

Echt fris deze kleuren! Daar wordt je vrolijk van! En ook van een stans die zo heel mooi gebruikt is en een mooie tekst, maar dat laatste had ik ook niet anders verwacht... Groetjes, Gerrina

Ellie Knol zei

Heel mooi, Nellie.... ik eb de beschrijving gelezen, en kan daaruit niet ontdekken hoe het zit met de eerste foto. Het lijkt op deze foto net alsof je een structuurpasta hebt aangebracht, of is dat (foto)bedrog?

Kay Wallace zei

Great PanPastel greens just enhance the beautiful die cut border, Nellie. Love this inspirational quote!