Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

zaterdag 20 oktober 2012

Geluk & Zo

'k Heb voor jullie een tutorial gemaakt van het kaartje 'Geluk & Zo'. Je begint met een vierkant, net iets kleiner dan je kaart. Met VersaMark stempel je drie rozen en bewerkt die zachtjes met PanPastel Magenta 430.5 en een vleugje Permanent Red 340.5. (zie foto hieronder)

Tip: Vaak heb je teveel PanPastel aan je spons, je hoeft met maar heel weinig te beginnen! Vaak zit er nog wel wat kleur aan je spons en probeer je het eerst zo!


 Daarna doe je hetzelfde met de rozenstempel van Eline en een knoopjesstempel van Ludiec (foto2)Spons het geheel een beetje bij tot je tevreden bent. Hier zie je nog iets van de witte tekst erdoor, omdat ik dessinpapier gebruikt heb (Pink Paislee, Spring Jubilee 'festival') (foto3)


Maak blaadjes door met een spons en PanPastel Bright Yellow Green 680.5 en een beetje Phthalo Blue 560.5 over je template te gaan. Fixeer even en knip dan de blaadjes uit met een wit randje en vouw in een punt de blaadjes dubbel. (foto 4)


Stans een ovaal, stempel hierop met een achtergrondstempel en VersaMark en bewerk met dezelfde kleuren PanPastel. (foto 5)


 Stempel de tekst 'Geluk&Zo' van Ludiec met roze Stazon op het ovaal en stans nog een bewerkte ovaal nestabilitie floral voor erachter. De randen van de achtergrond zijn opgeschuurd en voorzien van een gaatjesrand (geprikt en met een roze fineliner aangezet) Maak een compositie met de roosjes, de blaadjes en de geponste vlinders en plak het geheel op de kaart. (zie foto)


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

10 opmerkingen:

Ghea zei

Dit is superfantastischgeweldig.
Liefs Ghea

Paulien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Paulien zei

Erg leuk idee om het sjabloon ook als blaadje te gebruiken!

Brenda zei

Heel mooi Boukje.
Mooi gemaakt.
Groetjes Brenda

Yvonne's cardcorner zei

Echt gaaf!
groetjes Yvonne

Paper Creations by Shirley zei

Beautiful creation and I enjoyed your tutorial. Thank you for sharing the information I've learned a lot ! Greetings from Canada, Shirley

Anita zei

Prachtig!

Lydia zei

Wat heb je leuk gebruik gemaakt van de Joy mal.
Heel mooi zo.
Hugs Lydia

dragonflyer zei

wat een mooi kaartje.. enne wat een goede sta voor stap uitleg zeg..

gr SOnja

Emma zei

Wat ee fijn kaartje, en wat een goeie beschrijving erbij
Grtjs Emma