Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

maandag 29 juli 2013

Panpastel basiscursus

Hallo, degene die me op Facebook volgen hebben wel meekregen dat ik gisteren met Annie samen de eerste Panpastel basiscursus heb gegeven in Elburg.
Negen "meisjes"van het Noor-team fungeerden als proefkonijn van deze nieuwe cursus, we hadden er zelfs twee kleine konijntjes bij een van 4 jaar en een van 6 jaar jong.


De cursus wordt gegeven in nauwe samenwerking met Noor!design, omdat Jolanda veel producten ontwikkelt die geweldig goed bij Panpastel gebruikt kunnen worden en ze zelf ook een enthousiaste PP-er is.

De deelnemers aan de cursus hebben de hele dag hard gewerkt en kregen op het eind ook nog huiswerk mee. We bepalen als we dat hebben beoordeeld of ze de test hebben doorstaan. Dan mogen ze aan het werk als PanPasteldocent en kunnen ze al het geleerde doorgeven op de cursussen, die door winkeliers of de docenten zelf georganiseerd worden. Jullie horen zo spoedig mogelijk waar die gegeven worden.


Aan het begin was er nog even tijd voor een fotomomentje. Op tafel staan alle goodiebags waarmee we de dames, namens Colourstock mochten verwennen. Een complete basisuitrusting Panpastel voor hun toekomstige werkzaamheden. Bovendien had ik nog een ModPodge goodiebag kunnen regelen.


De cursus bestaat uit drie lessen van 2 uur, er is zoveel leuks te doen met Panpastel, dat ik het niet redde om alles in twee lessen te stoppen, zoals ik van plan was. Naast het werken op kaarten en labels , zit er ook een onderdeel in waarbij we op mini canvassen met  modeleerpasta aan de slag gaan.


Al met al een drukke, maar geslaagde dag. Ik zal zeer snel meer informatie hier op het blog plaatsen, ik overleg eerst nog even met de directie van Colourstock.
We hopen dat we velen van jullie op cursus mogen begroeten,

Groet Diny


5 opmerkingen:

Selma Teunissen zei

Leuk, leuk! Wanneer kan ik de cursus volgen???

Marij zei

Voor mij geld hetzelfde leuk, leuk, leuk, zou ook graag de cursus volgen.

Diny Sprakel zei

Hallo, op deze plaats komt de informatie over data, plaats en docent te staan.

roelie zei

heel erg leuk en gezellig ziet ehet er uit

en mooie dingen gemaakt

gr roelie

Yvonne zei

Het was een geweldige dag Diny!! Sta te popelen om aan de slag te gaan.
liefs Yvonne