Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

zaterdag 20 juli 2013

Vriendschaps tag

Hoi allemaal,Voor de tag van vandaag heb ik op een nr 8 manilla tag gewerkt. Omdat het papier hiervan net iets te glad is voor PanPastel, heb ik eerst een grondlaag 'Acrylic ground for pastels' van Golden aangebracht. Eens droog heb ik het ingekleurd met 3 PanPastels: Burnt sienna extra dark 740.1, Orange extra dark 280.1, Yellow ochre shade 270.3 (mijn studio is overbelicht met de huidige zon, vandaar de bizarre kleur op de foto's).Gebruik makend van de A4 birds and leaves stencil van Pronti heb ik cirkels aangebracht, weer met 3 PanPastels: Hansa yellow tint 220.8, Yellow ochre shade 270.3, Burnt sienna extra dark 740.1


Om zeker te zijn alle details van mijn hoodfiguur te behouden na het uitknippen, stempel ik het ook nog een rechtstreeks op de ondergrond. Ik kleef dan de uitgeknipte versie er gewoon boven op. Hier is mijn hoofdfiguur 'Eric' #6104 van Stampotique, ingekleurd met Copics.
Om de cirkels te benadrukken heb ik de stencil terug op de tag gelegd en met een schmink spons embossing inkt aangebracht. Zo kon ik dan clear embossing poeder erover doen smelten.

Lieve groetjes,

france


7 opmerkingen:

Gerrina zei

Zo leuk! Groetjes, Gerrinaq

Selma Teunissen zei

Wat een mooie tag!

Frea Konings zei

Mooie tag France! Ben hier heerlijk aan het genieten van het weer en de omgeving in Frankrijk.

Frea Konings zei

Mooie tag France! Ben hier heerlijk aan het genieten van het weer en de omgeving in Frankrijk.

Anna zei

What a cute tag! So far I am resisting pan pastels and making myself use what I have. They sure do have a rich beautiful color though!

butterfly zei

A real treat of a tag!
Alison x

Sydney Neal zei

Awesome card France!!! Love the bright yellow with the blue on "Eric"!!!
Hugs! :)