Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

zondag 22 november 2015

Niet 1 maar 4 kerst kaarten


Hallo creatieve blogger,

Vandaag is het weer mijn beurt om je een kaartje te laten zien, elk jaar weer begin ik veel te laat aan mijn kerst kaarten ook dit jaar dus weer.
Besloot de stans "Quilt Square Cover-up" van MFT te gaan gebruiken, even globaal gekeken en had dus 4 kleuren papier nodig voor het patroon.
Met versamarkt een dennenappel gaan stempelen van "Taylored Expressions - Pinecones" op 4 verschillende stukken papier (gebroken wit).

Alle 4 gekleurd met de volgen de kleuren : 

340.3 - Permanent Red Shade
640.1 - Permanent Green Extra Dark
380.1 - Red Iron Oxide Extra Dark
930.5 - Bronze

Een vierkant iets groter dan de stans uit gesneden en beplakt met "Stick it" op de achter kant. Vervolgens alle kleuren gestanst, uit elkaar gehaald en toen had ik in eens 4 kaarten in plaats van 1 (dat schiet lekker op). Na het een en ander proberen aan kleuren combi's zijn het onderstaande kaarten geworden. Als eerste het frame op geplakt, gaat heel makkelijk door de Stick It zijn het net stikkers geworden en plak je het geheel zo in elkaar.Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaarten. 


3 opmerkingen:

ann B zei

Leuk idee en zo heb je gelijk 4 kaartjes .

brechtje wiersma zei

Erg mooi gemaakt , met mooie kleuren. Ben al heel lang op zoek naar deze stans. Mag ik vragen waar je hem hebt gekocht?

Els zei

Wel een heel andere stijl Wenda. De kaartjes zijn mooi geworden, mooie kleurcombinatie weer en leuk motief zo met die stempel van die dennenappel. Geslaagd weer!

Liefs Els