Helaas is dit blog niet meer actief.

Voor cursussen met PanPastel verwijs ik je naar

zaterdag 17 oktober 2015

Merry Christmas


Hallo creatieve bloggers,

Aan mij vandaag weer de eer om jullie een kaartje te laten zien, het is alvast een kerst kaart geworden want die kom ik altijd te kort (denk dat ik er ook te laat aan begin elk jaar weer). Voor de achtergrond heb ik gekozen voor zilver kleurig cardstock vervolgens het "Snowflake stencil van Carta Bella" er op geplakt met tape. Wat structuur pasta in een klein bakje gedaan en wat Blauwe Pearlescent bij gedaan met een kwastje dit gemengd en klaar. Dit via het stencil op het papier aangebracht, het stencil verwijderd en nog wat fijne glitter aangebracht en laten drogen.


Hier na aan de slag gegaan met de stempel set "Simply Stamped-Pinecones" van "Taylored Expressions". Dit zijn 2 dennenappels met ieder 4 stempels, de eerste is bijna dicht en is voor de lichtste kleur, de tweede is iets meer open met een donkerder kleur en de derde is ver open gewerkt en voor de donkerste kleur. De laatste stempel is om de sneeuw aan te brengen met embossing poeder. In dit geval heb ik gestempeld met VersaMarkt en gekleurd met PanPastels. (wel goed drogen tussen door anders wordt het 1 kleur).
Voor de kleinste dennenappel is geen sneeuw stempel, de takjes met drie kleuren groen bewerkt en ook uit gesneden.

Gebruikte Kleuren zijn :

Achtergrond : 955.5 Pearlescent Blu
Dennenappels : 740.5 Burnt Sienna
740.3 Burnt Sienna Shade
740.1 Burnt Sienna Extra Dark
Takjes : 660.5 Chromium Oxide Green
660.3 Chromium Oxide Green Shade
660.1 Chrom.Oxide Green Extra Dark

 Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.

1 opmerking:

Els zei

Wat een super gave kaart, de dennenappels zijn heel mooi geworden, ben er helemaal verliefd op. Weer een mooie winterse compositie.

Liefs Els